h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Özgün başlık önerisi: “Oğuzeli İlçesi’nde Öğrencilere Trafik Kuralları Eğitimi Verildi”

Özgün başlık önerisi: “Oğuzeli İlçesi’nde Öğrencilere Trafik Kuralları Eğitimi Verildi”

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Oğuzeli ilçesindeki ilkokul öğrencilerine trafik güvenliği eğitimi verdi. Eğitimde trafik kuralları, servis araçlarının kullanımı ve yayaların uyması gereken kurallar anlatıldı. Jandarma, öğrencilerin güvenli bir şekilde hareket etmelerini ve trafik kazalarını önlemeyi amaçladıklarını belirtti. Çocuklar ve gençlere yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam edileceği bildirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Oğuzeli ilçesindeki bir ilkokulda trafik güvenliği konusunda eğitim verdi. Öğrencilere trafik Jandarması Timleri tarafından temel trafik kuralları, servis araçlarının kullanımı ve yayaların uyması gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, bu eğitimlerin amacının öğrencilerin trafikte güvenli bir şekilde hareket etmelerini ve trafik kazalarını önlemelerini sağlamak olduğunu vurguladı. Ayrıca, çocuklara ve gençlere yönelik bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kaza sonrası ağır yaralanan kişi, hastanede yaşamını yitirdi

Sıradaki haber:

Kaza sonrası ağır yaralanan kişi, hastanede yaşamını yitirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.