h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a

Palandöken Kayak Merkezi’nde Hafta Sonunda Yoğunluk Yaşandı

Erzurum’un Palandöken Kayak Merkezi, bu hafta sonu kayak severler arasında büyük bir trafik yarattı. Kar kalitesi ve uzun pistleriyle dünyanın önde gelen kayak merkezleri arasında gösterilen Palandöken, kış sporlarını sevenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Kayak tutkusunun her yaştan insanı etkilediği merkezde, çocuklar kızak keyfi yaparken yetişkinler de pistlerde kayak keyfi yaşıyor.

Özellikle hafta sonları Palandöken’de büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Hem yabancı kayak severler hem de çevre illerden gelen tatilciler, Palandöken’de kış tatilinin keyfini doyasıya çıkarıyorlar. Güneşli havayı fırsat bilen kayakçılar, merkezde gün boyu kayak yapma imkanı buldu.

Palandöken Kayak Merkezi, kaliteli hizmeti ve göz alıcı manzaralarıyla her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor. Kar ve kayak tutkunlarının buluşma noktası haline gelen merkez, doğa ile iç içe eşsiz bir deneyim sunuyor. Palandöken’de yaşanan yoğunluğun sebeplerinden biri de bu muhteşem atmosferdir.

Kayak keyfine düşkün olanlar için Palandöken Kayak Merkezi, kaçırılmaması gereken bir destinasyon haline gelmiştir. Her yaş grubundan ziyaretçinin memnuniyetle ayrıldığı bu merkez, kış aylarında eğlence ve adrenalini bir araya getiriyor. Palandöken’deki yoğunluğun artık olağan bir durum olduğunu söylemek yanlış olmaz.

7 gündür kayıp olan bir kişi, Diyarbakır’da kadavra köpekleri tarafından aranıyor

Sıradaki haber:

7 gündür kayıp olan bir kişi, Diyarbakır’da kadavra köpekleri tarafından aranıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.