h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Paris’te Hamas tarafından Gazze Şeridi’nde tutulan esirlerin serbest bırakılması talep edilen miting Fransa’nın başkenti Paris’te, Hamas’ın Gazze’de esir tuttuğu kişilerin serbest bırakılması talebiyle düzenlenen bir miting yapıldı. İsrail’in saldırılarının devam etmesiyle birlikte, çeşitli sivil toplum örgütleri, Fransız siyasi parti üyeleri, milletvekilleri, senatörler ve belediye başkanlarının buluştuğu Trocadero meydanında, 127 esirin özgür bırakılması için çağrı yapıldı. Mitinge katılan göstericiler, esirlerin fotoğraflarını taşıyan pankartlar açarak “Esirleri evlerine getirin” sloganları attı. Aynı zamanda Fransız milli marşı da okundu.

Paris’te Hamas tarafından Gazze Şeridi’nde tutulan esirlerin serbest bırakılması talep edilen miting Fransa’nın başkenti Paris’te, Hamas’ın Gazze’de esir tuttuğu kişilerin serbest bırakılması talebiyle düzenlenen bir miting yapıldı. İsrail’in saldırılarının devam etmesiyle birlikte, çeşitli sivil toplum örgütleri, Fransız siyasi parti üyeleri, milletvekilleri, senatörler ve belediye başkanlarının buluştuğu Trocadero meydanında, 127 esirin özgür bırakılması için çağrı yapıldı. Mitinge katılan göstericiler, esirlerin fotoğraflarını taşıyan pankartlar açarak “Esirleri evlerine getirin” sloganları attı. Aynı zamanda Fransız milli marşı da okundu.

Paris'te düzenlenen mitingde, Hamas tarafından Gazze Şeridi'nde tutulan esirlerin serbest bırakılması çağrısı yapıldı. Yüzlerce kişi, Fransız sivil toplum örgütleri ve siyasi parti üyelerinin de katıldığı mitingde, 127 esirin serbest bırakılmasını talep etti. Mitingde üzerinde esirlerin fotoğrafının bulunduğu pankartlar taşınırken, "Esirleri evlerine geri getirin" sloganları atıldı. Bu çağrı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken gerçekleştirildi.

Paris’te Hamas tarafından Gazze Şeridi’nde tutulan esirlerin serbest bırakılması talep edilen bir miting düzenlendi. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının sürmesi üzerine Fransa başkenti Paris’teki Trocadero meydanında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütleri, Fransız siyasi parti üyeleri, milletvekilleri, senatörler ve belediye başkanları, 127 esirin özgür bırakılması için çağrıda bulundu. Mitingde yer alan göstericiler, esirlerin fotoğraflarını taşıyan pankartlar açarak “Esirleri evlerine getirin” sloganları attı. Aynı zamanda Fransız milli marşı okundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-41” operasyonlarının, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Milletimizin bilmesini isterim ki, dua ve desteğinizle teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engellemek amacıyla başlatıldı. Operasyonlar gece gündüz sürmekte olup, jandarma ekiplerimize tebriklerimi iletiyorum. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi.

Bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılık vurgulandı.

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-41” operasyonlarının, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 32 ilde gerçekleştirildiğini ve toplamda 113 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanlar-41” operasyonlarının Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Bu operasyonlar sonucunda 113 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, açıklamasının devamında, “Milletimizin bilmesini isterim ki, dua ve desteğinizle teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından yürütülen Kahramanlar-41 operasyonları, terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finans kaynaklarını engellemek amacıyla başlatıldı. Operasyonlar gece gündüz sürmekte olup, jandarma ekiplerimize tebriklerimi iletiyorum. Allah onların yolunu açık etsin. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürecektir” ifadelerine yer verdi. Bölücü terör örgütüne yönelik mücadele devam ederken, güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılık vurgulandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.