h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Park halindeki motosiklet taşlanarak harap oldu

Park halindeki motosiklet taşlanarak harap oldu

Alanya'da bir motosiklet, park halindeyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından satırla parçalandı. Olay, Kadıpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet sahibi ile tartışma yaşayan bir kişi, motosikleti parçaladı. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Motosiklet sahibine hasarlı halde teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Alanya’da Motosiklet Satırla Parçalandı: Kimliği Belirsiz Kişi Olayı Gerçekleştirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir motosiklet, kimliği belirsiz bir kişi tarafından satırla parçalandı. Kadıpaşa Mahallesi Elmas Sokak’ta dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir şahıs park halindeki motosikletle tartıştıktan sonra motosikleti satırla tahrip etti. Motosiklet çeşitli yerlerinden zarar görürken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından motosikletin sahibine ulaşıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise motosikletin yanında bir satır buldu. Parçalanmış halde bulunan motosiklet sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşten atıldıktan sonra, marketteki cips standının altüst oldu

Sıradaki haber:

İşten atıldıktan sonra, marketteki cips standının altüst oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.