h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Parktaki tartışma, Diyarbakır’da şiddete dönüştü: İki kişi silahla yaralandı

Parktaki tartışma, Diyarbakır’da şiddete dönüştü: İki kişi silahla yaralandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir tartışma sırasında şüpheli bir kişi, A.U.'ya silahla ateş etti. Ancak kurşunlar isabet ederek yoldan geçen M.Ö. ve park halindeki hafif ticari araca zarar verdi. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve polis kaçan şüphelinin peşine düştü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşanan bir tartışma sonucunda, iki kişi silahla yaralandı. Tartışmanın taraflarından birisi yoldan geçerken, diğeri ise tartışan kişiye ateş etti. Ancak kurşunlar, park halindeki hafif ticari araca isabet etti. Söz konusu olay, Bağcılar Mahallesi Millet Bahçesi içinde gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, A.U. isimli kişiyle tartışırken ateş açtı. Bu esnada yoldan geçmekte olan M.Ö. (40) isimli vatandaş ile park halindeki hafif ticari araç da kurşunların hedefi oldu. Yaralılar hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ise kaçan şahsı yakalamak için çalışmalara başladı.

Diyarbakır’da parkta başlayan kavga sonucunda 2 kişi silahla yaralandı

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da parkta başlayan kavga sonucunda 2 kişi silahla yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.