h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Parmaklar yarıştı, ödül alanlar büyük bir zafer yaşadı

Parmaklar yarıştı, ödül alanlar büyük bir zafer yaşadı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda gerçekleştirilen "Parmaklar Yarışıyor" isimli yarışmanın kazananları ödüllerini aldı. Yarışmada 140 doğru kelime yazan Mahmut Selim Bahar birinci, 137 doğru kelime yazan Arif Kalaycı ikinci, 133 doğru kelime yazan Egemen Bayram ise üçüncü oldu. Dereceye girenler ödüllerini Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve savcıların elinden aldı. Ayrıca fuarda Samsun Cumhuriyet Başsavcısı tarafından temsili duruşma icra edildi ve elektronik kelepçe uygulaması tanıtıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen OKAF’24’ün son gününde gerçekleştirilen ‘Parmaklar Yarışıyor’ isimli yarışmanın kazananları ödüllerini aldı. Bu yarışma, sektör temsilcileriyle mezun ve mezun adayı öğrencileri bir araya getiren Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda düzenlendi. Yarışmada 140 doğru kelime yazan Mahmut Selim Bahar birinci olurken, 137 doğru kelime yazan Arif Kalaycı ikinci ve 133 doğru kelime yazan Egemen Bayram üçüncü oldu. Dereceye girenler ödüllerini Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve savcıların elinden aldı.

Fuarda stant kuran Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, fuarın başarılı bir şekilde açıldığını belirtti. Gençlerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği fuar kapsamında, hakimler ve savcılarla bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını ifade etti. Ayrıca öğrenciler arasında temsili duruşma gerçekleştirildi ve hayallerindeki mesleği bir süreliğine yaşama imkanı buldular.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen klavye yarışmasına 100’den fazla yarışmacının katıldığı belirtildi. Yarışmanın sonucunda birinci olan yarışmacıya 3 bin TL, ikinci olan yarışmacıya 2 bin TL ve üçüncü olan yarışmacıya bin TL ödül verildi. Ayrıca fuar alanında, Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından uygulanan elektronik kelepçe sistemi tanıtıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olan bu sistem, uzmanlar tarafından açıklandı. Hakimler ve savcılar, kendilerine yöneltilen soruları cevaplayarak mesleklerini anlattı. Ayrıca Adalet Bakanlığına bağlı çalışan personel, kendi meslekleriyle ilgili bilgiler verdi. Bu organizasyon, öğrencilere geleceklerine yön verme konusunda büyük bir kazanım sağladı.

İyi Parti İzmir İl Başkanı görevden alındı

Sıradaki haber:

İyi Parti İzmir İl Başkanı görevden alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.