h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit sayısı 6 kişiye yükseldi

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit sayısı 6 kişiye yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada ağır yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Böylece şehit sayısı 6'ya yükseldi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimiz, şehide Allah'tan rahmet dileyerek ailesine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Pençe-Kilit Harekatı Kapsamında Bir Askerimiz Daha Şehit Oldu, Şehit Sayısı 6’ya Yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışmada ağır yaralanan bir askerin daha şehit olduğunu duyurdu. Böylelikle toplam şehit sayısı 6’ya çıktı.

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, 12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgelerine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir silah arkadaşımızın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi. Operasyonların bölgede halen devam ettiği ifade edildi.

Bu acı olay bizi derinden üzmüş olup hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Özgün Başlık: “Pençe-Kilit Harekatı’nda Ağır Yaralanan Bir Askerimiz Daha Şehit Düştü, Şehit Sayısı 6’ya Yükseldi”

Servisçiler, yolları kapatarak protesto gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Servisçiler, yolları kapatarak protesto gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.