h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden askerin cenazesi memleketine gönderildi

Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden askerin cenazesi memleketine gönderildi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu sırasında terör örgütü mensuplarının sızma girişiminde bulunması sonucu çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın naaşı törenle memleketine uğurlandı. Şehit Aslan için Van Jandarma Filo Komutanlığında düzenlenen törene Van Valisi Ozan Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi ve diğer birçok yetkili katıldı.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarının sızma girişiminde bulunması sonucu yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın cenazesi memleketine gönderildi.

Dün Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında 10. Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerlere terör örgütü mensupları tarafından sızma girişiminde bulunuldu. Çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit düşmüştü. Şehit Aslan için Van Jandarma Filo Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Törende saygı duruşu yapıldı ve Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından yapılan dua ile Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın cenazesi Amasya’ya gönderildi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kamu kurum amirleri ve çok sayıda askeri personel Şehit Aslan’ın uğurlama törenine katıldı.

Uyuşturucu ticareti yapan kişiye 5 yıl 3 ay hapis cezası verildi

Sıradaki haber:

Uyuşturucu ticareti yapan kişiye 5 yıl 3 ay hapis cezası verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.