h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a

Pendik’te bir iş yeri alev topuna döndü

Pendik'te perde işletmecisi olarak faaliyet gösteren bir iş yeri, bilinmeyen bir sebeple alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Pendik ilçesinde bulunan bir perde işletmesi, belirsiz bir nedenle alevler içinde kalarak tamamen kullanılamaz hale geldi. Neyse ki, olayda ne ölü ne de yaralı bulunmamaktadır. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştır.

Olay, Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Perde işiyle uğraşan iş yerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı duman ve kıvılcımlar ortaya çıkmaya başladı. Kısa sürede kıvılcımlar alevlere dönüştü. İş yerinde alevleri gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, bir saatlik bir mücadele sonucunda alevlere teslim olmuş iş yerini söndürmeyi başardı. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinin tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fatih ilçesinde terk edilmiş bina alev alev yanarak kül oldu

Sıradaki haber:

Fatih ilçesinde terk edilmiş bina alev alev yanarak kül oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.