h Dolar 34,1144 % 0.28
h Euro 38,1178 % 0.28
h Sterlin 45,4108 % 0.23
h Altın (Gr) 2.861,35 %1,15
h BIST100 9.968,49 %-0,07
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Personel taşıyan bir midibüs ile kamyonet arasında meydana gelen korkunç kaza sonucunda 9 kişi yaralandı.

Personel taşıyan bir midibüs ile kamyonet arasında meydana gelen korkunç kaza sonucunda 9 kişi yaralandı.

Antalya'da havalimanı personelini taşıyan bir midibüsün, kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Kazayı gören görgü tanıkları, durumu hemen yetkililere bildirdi. İtfaiye ekipleri, sıkışan sürücü ve bir kişiyi kurtarmak için yaklaşık yarım saatlik çalışma yaptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan anında, midibüsün kamyonete çarpması görülüyor. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, bir havalimanı personelini taşıyan midibüsün bir kamyonete arkadan çarpması sonucu 9 kişi yaralandı. Kazada sıkışan sürücü ve bir kişi, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesiyle kurtarıldı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kızılarık Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Antalya Havalimanı’na personel götüren Türkay A. yönetimindeki 07 C 2175 plakalı midibüs, aynı yönde ilerleyen ve inşaat malzemesi taşıyan Atilla K. yönetimindeki 07 FKJ plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle midibüsün sağ tarafı hurdaya döndü ve sürücü dahil olmak üzere iki kişi sıkıştı. Olayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kamyonet sürücüsü ve 7 kişi araçlardan kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken, sıkışan iki kişiyi kurtarmak için çalışma başlatıldı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda önce Bülent A.’yı ve ardından sürücüyü sıkıştıkları yerden çıkardı. Midibüsün ön camından çıkarılan yaralı, hemen ambulansa taşındı. Sürücü Türkay A. ise aracın arka kapısından indirilerek ambulansa konuldu. Kafa bölümünden yaralanan Kübra K., Fatma Ç., Şefik A., Halime A., Soner S., Esma A. ve Bülent A. isimli yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Feci kaza sırasında muavin bölümünde yolcu olmaması, can kaybının önüne geçti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sağ şeritte duran kamyonete midibüsün arkadan çarptığı an yer alıyor.

Köpek saldırısına maruz kalan yaralı karaca, tedavi edilip doğaya bırakıldı.

Sıradaki haber:

Köpek saldırısına maruz kalan yaralı karaca, tedavi edilip doğaya bırakıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.