h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, 4 motosikleti çalan şüphelinin tutuklandığını açıkladı

Polis, 4 motosikleti çalan şüphelinin tutuklandığını açıkladı

Tarsus'ta gerçekleşen motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, 4 motosiklet hırsızı yakalandı ve tutuklandı. Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden ve kimlik bilgilerinden yola çıkarak şüphelinin peşine düştü. Operasyon kapsamında şüpheli yakalandı ve çalınan 4 motosiklet ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem yapılarak cezaevine gönderilirken, çalıntı motosikletler de sahiplerine teslim edildi.

Tarsus’ta Motosiklet Hırsızı Tutuklandı!

Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleşen dört ayrı motosiklet hırsızlığı olayı, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu çözüme kavuştu. Yapılan araştırmalar sonucunda, tüm hırsızlık vakalarının aynı kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtları ve kimlik bilgileri sayesinde şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon esnasında çalıntı olan dört motosiklet de ele geçirildi. Şüpheli, jandarmada verdiği ifadenin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından çalıntı motosikletler de sahiplerine teslim edildi.

Bu haber ile ilgili daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:
[Mersin’de Yakalanan Motosiklet Hırsızı Tutuklandı](https://www.vakit.com.tr/haber/mersin-de-yakalanan-motosiklet-hirsizi-tutuklandi)

Taksi Ücretlerini Karşılamada Zorlanan Yolcu, Kendi Taksisini Çalıştırma Kararı Aldı

Sıradaki haber:

Taksi Ücretlerini Karşılamada Zorlanan Yolcu, Kendi Taksisini Çalıştırma Kararı Aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.