h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, imha edilmesi gereken ürünleri satın aldığında şüphelinin yakalanmasını sağladı

Polis, imha edilmesi gereken ürünleri satın aldığında şüphelinin yakalanmasını sağladı

Karabük'te yapılan operasyonda, gümrük kaçağı alkollerin imha edilmesi için teslim edilen ürünleri satan bir memur ile bu ürünleri satın alan bir kişi tutuklandı. Safranbolu İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli olan memur Tuncay Y., takibe alınarak ürünleri depodan alıp sattığı sırada suçüstü yakalandı. Nuri D. adlı şahıs da imha edilmesi gereken ürünleri satın alırken yakalandı. İkisi de tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, daha önce ele geçirilmiş olan kaçak alkollerin imha edilmesi için teslim edilen ürünleri satan bir memur ile alıcı olarak hareket eden bir şahıs tutuklandı.

Elde edilen bilgilere göre, daha önce şehirde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında ele geçirilen ve Safranbolu İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edilen alkol ve çeşitli malzemeleri satan memur Tuncay Y. ve bu ürünleri satın alan Nuri D. adlı şahıs, Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sırasında yakalandı. Gümrük kaçağı olan ve imha edilmesi gereken oldukça fazla miktardaki alkollü içeceği bir ücret karşılığında satan Tuncay Y.’nin Safranbolu İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından takibe alınan Tuncay Y., fiziki ve teknik takibin ardından imha edilmeyi bekleyen ürünleri depodan alarak satış yaparken suçüstü yakalandı. İmha edilmesi gereken ürünleri satın alan Nuri D. ile birlikte Tuncay Y., Jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alındıktan sonra Safranbolu Adliyesine sevk edilen şahıslar, Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bakan Yerlikaya, şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapanlara operasyon yapıldığını açıkladı

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya, şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapanlara operasyon yapıldığını açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.