h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, Konya’da hırsızlık olaylarına karıştıkları şüphelenilen kişileri gözaltına aldı

Polis, Konya’da hırsızlık olaylarına karıştıkları şüphelenilen kişileri gözaltına aldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı. Hırsızlar, 3 katlı bir evde bulunan ve 10 yıl önce vefat eden M.B.'ye ait müzik aletlerini çaldı. Yakınları tarafından ihbar edilen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. A.Ü. tutuklandı ve cezaevine gönderildi, H.A. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı. Çalınan müzik aletlerinin bir kısmı şüphelilerin araçlarında bulunurken, bir kısmının ise Konya'da satıldığı belirlendi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde gerçekleşen evden hırsızlık olayında 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 1 Ocak 2024 tarihinde Karakavak Mahallesi’nde yer alan 3 katlı bir evde gerçekleşti. İddiaya göre, hırsızlar öğleden sonra eve giriş yaparak kapıyı kırdı ve ikinci katta bulunan, 10 yıl önce hayatını kaybeden M.B.’ye ait müzik aletlerini çaldı. Müzik aletlerinin çalındığını fark eden M.B.’nin yakınları olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Polis ekipleri, hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine sevk edildi. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamaya yönelik çalışmalar başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu, müzik aletlerini çalan kişilerin A.Ü. (36) ve H.A. (34) olduğu belirlendi ve polis tarafından gözaltına alındı. Polis araştırması sonucunda, çalınan müzik aletlerinin bir kısmı şüphelilerin araçlarında bulunurken diğer bir kısmının ise Konya’da satıldığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Seydişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve ardından adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden A.Ü., Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, H.A. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

Konya’da Ev Hırsızlığı Zanlıları, Polis Tarafından Yakalandı!

Sıradaki haber:

Konya’da Ev Hırsızlığı Zanlıları, Polis Tarafından Yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.