h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polisler, dur ihtarına uymayan aracı vurarak durdurdu.

Polisler, dur ihtarına uymayan aracı vurarak durdurdu.

Nevşehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamada kaçan bir araç sürücüsü, polislerin lastiğine ateş açmasıyla durduruldu. Sürücü önce kovalamacaya girdi, ardından kırmızı ışıkta takılı kalarak geri döndü. Ancak polis aracına çarptıktan sonra tekrar kaçmaya çalıştı. Sivil ekipler aracı durdurmaya çalıştı, ancak sürücü havaya ve aracın lastiğine ateş açıldıktan sonra ancak durabildi. Gözaltına alınan sürücü, alkol testi yapmayı reddedince hastaneye sevk edildi. Sürücüye yaklaşık 29 bin lira para cezası kesildi ve aracı trafikten men edildi.

Nevşehir’de Polis Kovalamacası: Şok Uygulama Sırasında ‘Dur’ İhtarına Uymayan Araç Lastiği Patlatılarak Durduruldu

Nevşehir’de yapılan şok uygulama sırasında polis ekipleri, ‘dur’ ihtarına uymayan bir araç sürücüsünü uzun bir kovalamacanın ardından lastiğine ateş ederek durdurmayı başardı.

Polis ekipleri, 2000 Evler Mahallesi Kafeler Bölgesi’nde şok uygulama yaparken Furkan S. tarafından kullanılan 50 ZA 742 plakalı otomobil, dur ikazına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, kaçan aracı takibe alarak sürücüye sürekli olarak dur ikazında bulundu. Ancak sürücü ikazlara aldırış etmeyerek kaçmaya devam etti. Sonunda sürücü, Raşit Bey Mahallesi Kapadokya Alan Başkanlığı önündeki Kaya Şehir kavşağına kadar kaçabildi. Ancak kırmızı ışık nedeniyle duran araçların olduğu kavşakta sıkışan sürücü, ileriye gidemedi. Bunun üzerine geri geri gelip Kaya Şehir istikametine dönmeye çalışan sürücü, geri gelirken resmi polis aracına çarptı ve tekrar kaçmaya çalıştı.

Sivil ekipler tarafından takip edilen aracı durdurmaya çalışan polis ekipleri, önce aracın önüne geçerek manevra yaptı. Ardından havaya ateş eden polis ekipleri, aracın lastiğine ateş ederek patlatmayı başardı. Lastiği patlayan araç, daha fazla ilerleyemeyince durmak zorunda kaldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü, alkolmetreyi üflemeyi reddettiği için hastaneye sevk edildi. Polisin dur ikazına uymayarak kaçan araç sürücüsüne çeşitli maddelerden yaklaşık 29 bin lira para cezası kesildi.

Araç, jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından trafikten men edildi.

Hatay’da uyuşturucu ve kaçakçılık olayında 6 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Hatay’da uyuşturucu ve kaçakçılık olayında 6 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.