h Dolar 34,1797 % 0.11
h Euro 38,1601 % 0.11
h Sterlin 45,7650 % -0.14
h Altın (Gr) 2.910,53 %-0,76
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polisten kaçarken yakayı ele veren otomobil sürücüleri, adeta kıskıvrak yakalandı

Polisten kaçarken yakayı ele veren otomobil sürücüleri, adeta kıskıvrak yakalandı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde polis ekipleri bir aracı durdurarak kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi yakaladı. Araçta yapılan aramada uyuşturucu ve bir tabanca bulundu. Durdurulan otomobilde bulunan bir kadın ve 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Polis, kaçmaya çalışan bir kişiyi ise hala aramaktadır. Araçta yapılan aramada 1 tabanca, 1 şarjör ve içerisinde 9 adet 7.65 mm çapında fişek ile 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, polis tarafından durdurulan bir araçtan kaçmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada uyuşturucu ve bir tabanca bulundu.
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, uyuşturucu satışı yapıldığına dair aldıkları ihbar üzerine Çerkezköy Ambardere mevkiindeki bir aracı fark etti. Polis ekipleri, aracın durdurulması için uyarılar yapmasına rağmen kaçmaya çalışan otomobili Sarıçam Caddesi’nde durdurmayı başardı. Araçtan inen 4 kişi, polislerin kovalamacası sonucu yakalandı. Ancak bir kişi hala kaçmaktadır ve onun yakalanması için çalışmalar sürdürülmektedir.
Polis ekipleri araçta yaptıkları aramada, bir tabanca ve tabancaya ait bir şarjör ile içinde 9 adet 7.65 mm çapında fişek bulundu. Ayrıca aracın bagajında ise 59 gram metamfetamin olduğu düşünülen uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülmüştür.

Kocaeli’de 16 ton 990 litre etil alkol yakalandı!

Sıradaki haber:

Kocaeli’de 16 ton 990 litre etil alkol yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.