h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Pompalı tüfekle markete giren gaspçıları paspasla kovaladı: O anlar kamerada

Pompalı tüfekle markete giren gaspçıları paspasla kovaladı: O anlar kamerada

Sultangazi'deki bir markette yüzleri maskeli gaspçılar, pompalı tüfek kullanarak paraları istedi. Ancak bir çalışan, gaspçıları elindeki paspasla kovaladı. Gaspçılar kaçmaya başladı ancak hızlı bir polis operasyonuyla yakalandı. Araçlarında yapılan aramada 2 pompalı tüfek ve diğer suç delilleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Sultangazi’de Maskeli Gaspçılar, Market Çalışanları Tarafından Yakalandı

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1395. Sokak’taki bir zincir markette dün gece yaşanan olayda, siyah maskeli ve ellerinde pompalı tüfek bulunan 2 gaspçı paraları talep etti. Ancak, market çalışanlarından biri elinde paspasla gaspçılara karşı çıkarak onları kovalamaya başladı. Bu sırada dışarıda bekleyen 2 şüphelinin farklı bir araca kaçmaya çalıştığı ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine hızla hareket etti. Kısa sürede marketin çevresini ablukaya alan polis ekipleri, şüphelileri aracın içinde güvenli bir şekilde yakaladı.

Gaspçıların yakalanmasının ardından yapılan incelemelerde, markete giren kişilerin eşkalleri ile araçta bulunan şahısların örtüştüğü belirlendi. Araçta yapılan aramada 2 adet pompalı tüfek, şapka ve eldiven ele geçirildi. Gaspçılar, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sultangazi’deki bu olay, market çalışanlarının cesur ve kararlı müdahalesiyle sonuçlanarak suçluların yakalanmasını sağladı. Polis ekipleri, halkın güvenliğini sağlamak ve suçluları adalet önüne çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Kameralara yansıyan görüntülerde park halindeki araçta çıkan yangın panik yaratıyor

Sıradaki haber:

Kameralara yansıyan görüntülerde park halindeki araçta çıkan yangın panik yaratıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.