h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Pres makinesi arasında sıkışarak yaşamını yitiren işçi

Pres makinesi arasında sıkışarak yaşamını yitiren işçi

Yeşilyurt ilçesindeki bir fabrikada çalışan 45 yaşındaki bir işçi, pres makinesinin arasına sıkıştı ve hayatını kaybetti. İddialara göre, arıza nedeniyle sıkışan elbiselerini çıkarmaya çalışırken pres makinesinin hareket etmesiyle işçi arada sıkıştı. Durum fark edildiğinde işçi kurtarılmaya çalışıldı, ancak olay yerine ulaşmadan hayatını kaybetti. İşçinin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, bir fabrikada meydana gelen acı bir olayda, 45 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti. Olay, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) meydana geldi ve saat 13.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, Hüseyin Uçar adlı işçi, pres makinesinin arasına sıkıştırmış olduğu elbiseleri çıkarmaya çalışırken, pres makinesi aniden hareket etti ve onu sıkıştırdı. İşçinin durumu fark edildiğinde, hemen kurtarma ekipleri tarafından çıkarılmaya çalışıldı, ancak ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Cenaze, adli tıp kurumuna gönderildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu’nun devam ettiği Irak’ın kuzeyinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Sıradaki haber:

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu’nun devam ettiği Irak’ın kuzeyinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.