h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Promil alkollü dur ihtarına uymayan sürücü şaşırtıcı sonuçla yakalandı

Promil alkollü dur ihtarına uymayan sürücü şaşırtıcı sonuçla yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alkollü bir sürücü polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Ancak motosikletli polis ekipleri tarafından yakalanan sürücü, 280 promil alkollü olduğu tespit edildi. İlgili şahsın daha önce de alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu belirtildi. Ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan dolayı cezai işlem uygulandı ve aracı trafikten men edildi.

Bandırma ilçesinde bir otomobil sürücüsü, trafikte ters yönde seyir halinde olduğu için polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Motosikletli polis ekipleri tarafından hızla yakalanan sürücünün, 280 promil alkollü olduğu belirlendi.

16 JMG 93 plakalı otomobil sürücüsü M.A., Bandırma’nın Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde ters yönde ilerlediği sırada polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak M.A., polisin uyarısını dikkate almayarak kaçma girişiminde bulundu. Motosikletli polislerin hızlı müdahalesiyle yakalanan M.A., yapılan alkol testinde 280 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ayrıca sürücünün daha önce de alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

M.A.’ya ehliyetsiz ve alkollü araç kullanma suçlarından cezai işlem uygulanırken, kullandığı araç trafikten men edildi.

Kamyonet ve hafif ticari araç arasında yaşanan çarpışmada bir kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Kamyonet ve hafif ticari araç arasında yaşanan çarpışmada bir kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.