h Dolar 34,1980 % 0.22
h Euro 37,1093 % 0.22
h Sterlin 44,5930 % 0.32
h Altın (Gr) 2.978,09 %0,82
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Putin ve Erdoğan Arasında Güçlü İşbirliği Mesajı: Rusya, Türkiye ile Yeni Yıl Açıklamasında Çok Yönlü İşbirliğini Vurguluyor

Putin ve Erdoğan Arasında Güçlü İşbirliği Mesajı: Rusya, Türkiye ile Yeni Yıl Açıklamasında Çok Yönlü İşbirliğini Vurguluyor

Kremlin'den bugün yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni yıl tebrikleri gönderdiği belirtildi. Açıklamada, iki lider arasında son zamanlarda gerçekleşen temaslarla Rusya ile Türkiye arasındaki çok yönlü işbirliğinin güçlendirilmesi için önemli adımlar atıldığı vurgulandı. Detaylar haberimizde!

Kremlin’den bugün yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl tebrikleri gönderdiği belirtildi. Açıklamada, iki lider arasında son zamanlarda gerçekleşen temaslarla Rusya ile Türkiye arasındaki çok yönlü işbirliğinin güçlendirilmesi için önemli adımlar atıldığı vurgulandı.

Mesajda, Rusya ve Türkiye’nin bölgesel çatışmaların çözümüne katkıda bulunduğu, ortak çabalarla büyük enerji ve altyapı projelerinde birlikte çalıştığı ifade edildi. Putin’in mesajında, gelecek yılın Moskova ve Ankara için, Avrasya kıtasında güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesi amacıyla dost halkların yararına çeşitli alanlarda ikili siyasi diyalog ve verimli işbirliği kurma taahhüdüne vurgu yapıldı.

İki ülke arasındaki bu pozitif gelişmeler, Rusya’nın Türkiye ile olan ilişkilerini daha da güçlendirmeye yönelik kararlılığını yansıtıyor. Putin’in mesajı, yeni yılda Moskova ve Ankara’nın daha fazla işbirliği ve dayanışma içinde olacağına dair umutları yansıtıyor.

Aşklarına Aileleri Karşı Çıkınca Dramatik Karar: Hindistan’da Evlenemeyen Genç Çiftin Hüzünlü Sonu!

Sıradaki haber:

Aşklarına Aileleri Karşı Çıkınca Dramatik Karar: Hindistan’da Evlenemeyen Genç Çiftin Hüzünlü Sonu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.