h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ray malzemelerini çalan iki kişi yakalandı

Ray malzemelerini çalan iki kişi yakalandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Jandarma ekipleri tarafından yapılan devriye faaliyetinde, demiryolunda tren raylarının bağlantı malzemelerini çalmakla suçlanan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ele geçirilen çalıntı demir seletler, civatalar ve somunlar ilgili kuruma teslim edildi. H.İ. ve A.O. isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Gaziantep’te demiryolu hattında meydana gelen bir hırsızlık olayı, polisin hızlı ve başarılı müdahalesiyle sonuçsuz kaldı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri, suç işlenmesini önlemek ve başarısız olayları aydınlatmak amacıyla çalışma yaptı. İlçede yapılan bir devriye sırasında, demiryolu hattında bulunan tren raylarının bağlantı malzemelerini çalmakla suçlanan 2 kişi suçüstü yakalandı. Şüphelilerin ellerinde bulunan çalmaya çalıştıkları malzemeler, 6 adet demir selet, 34 adet K tipi civata, 15 adet trifon civatası, 24 adet somun ve 20 adet T kafa çelik cıvata, yetkililere teslim edildi. Şüpheli H.İ. ve A.O. isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Gaziantep halkı, emniyet güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde bir kez daha güvende olduğunu hissetti.

Ünlü şarkıcının kardeşi hakkında yaşanan trajik olaya ait video görüntüleri ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Ünlü şarkıcının kardeşi hakkında yaşanan trajik olaya ait video görüntüleri ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.