h Dolar 34,1355 % -0.02
h Euro 38,1200 % -0.02
h Sterlin 45,7485 % 0.35
h Altın (Gr) 2.905,85 %0,72
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Restoranda çıkan kavga, sopaların kullanıldığı saldırıya dönüştü

Restoranda çıkan kavga, sopaların kullanıldığı saldırıya dönüştü

Kartepe'de restoranda çıkan kavgada sopalarla müşterilerin birbirine saldırdığı anlar, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. İstasyon Mahallesi'ndeki restoranda hesap anlaşmazlığıyla başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Polis ekipleri müdahale ederek tarafları ayırdı ancak 4 kişi yaralandı. Kavganın görüntüleri, olayın şiddetini gözler önüne seriyor.

Kartepe ilçesine bağlı bir restoranda meydana gelen kavga anı, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, şahısların sopalarla birbirlerine saldırdığı anlar yer alıyor.

Olay, gece saatlerinde Sanayi Caddesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. Restoran yetkilileri ile müşteriler arasında hesap anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle taraflar arasındaki kavga sona erdi. Kavgada darp edilen 4 kişi, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, müşteriler arasında yaşanan kavga ve birbirlerine saldırmaları o anlara tanıklık etti.

Samsun’da uyuşturucuyla mücadele: 17 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Samsun’da uyuşturucuyla mücadele: 17 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.