h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Rus kadın turistin cesedi, dağlık bir bölgede bulunduktan sonra Moskova’ya nakledilecek.

Rus kadın turistin cesedi, dağlık bir bölgede bulunduktan sonra Moskova’ya nakledilecek.

Antalya'nın Kemer ilçesinde tatil yapan Rus turist Nadezhda Larygina, tek başına yapmaya çıktığı doğa yürüyüşünde kaybolmuş ve yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedenine ulaşılmıştır. Larygina'nın cenazesi, merkeze dönüş için morga teslim alınmış ve Moskova'ya götürülmek üzere hazırlık yapılmaktadır. Olayla ilgili şüpheli bir duruma rastlanılmamış ve adli tahkikat başlatılmıştır.

Rus turist Nadezhda Iarygina, tatil için Kemer ilçesine geldiği otelden dağlık bölgeye gitti ve kayboldu. Yapılan aramalar sonucunda genç kadının cansız bedenine ulaşıldı. Morgdan cenazesi alınan Iarygina, Moskova’ya götürülmek üzere teslim edildi.

Kemer ilçesindeki 5 yıldızlı otelde kalan Rus turist Nadezhda Iarygina, 4 Ocak’ta tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra geri dönmedi. 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken kadın, ani bir şekilde ortadan kayboldu. Bir arkadaşı durumu fark ederek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmalarına başladı.

Iarygina’nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi mevkisindeki arama çalışmaları devam etti. Cep telefonu bulunan genç kadının cansız bedeni, Çalış Tepesi mevkisinde yerde yatarken bulundu. Ceset, sarp ve kayalık bölgeden ekipler tarafından indirilerek Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüpheli bir duruma rastlanmadığı belirtildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “12.01.2024 tarihinde sırt üstü yatar vaziyette, kişisel eşyaları ve boş uyku hapı kutularıyla birlikte ölü bulunan Iarygina’nın beden bütünlüğünde herhangi bir şüpheli durum tespit edilmedi. Ayrıca odasında yapılan araştırmada boş uyku hapı kutusu bulundu. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adli soruşturma başlatıldı.”

Genç kadının cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Moskova’ya götürülmek üzere teslim alındı.

Sobadan Sızan Gaz Hayatları Kararttı

Sıradaki haber:

Sobadan Sızan Gaz Hayatları Kararttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.