h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Rus turistin kayıp telefonu bulundu, arama çalışmaları o bölgede arttı

Rus turistin kayıp telefonu bulundu, arama çalışmaları o bölgede arttı

Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen Rus kadın, çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen kadın bulunamadı. Çalış Tepesi'nde yapılan aramada turistin cep telefonu bulundu ancak hala herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Arama çalışmaları jandarma ve AFAD ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Rus Turistin Kaybolduğu Antalya Kemer’de Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve geri dönmemesi üzerine kayıp ilan edilen Rus turist Nadezhda Larygina hala bulunamadı. Larygina’nın en son görüldüğü bölge olan Çalış Tepesi’nde yapılan aramalarda ise turiste ait cep telefonu bulundu. Arama çalışmaları jandarma ve AFAD ekipleri tarafından sürdürülüyor. Ancak şu ana kadar sonuç alınamadı.

Kiriş Mahallesi’ndeki bir 5 yıldızlı otele tatil için gelen Larygina, 31 Aralık tarihinde tek başına doğa yürüyüşüne çıktı ve dönmedi. Plana göre 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken Rus turist, kaybolduktan sonra herhangi bir irtibata geçilemedi. Durum karşısında Larygina’nın arkadaşı kayıp başvurusunda bulundu ve bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

Arama çalışmaları, Çalış Tepesi bölgesinin yoğunlaştığı noktalarda sürdürülüyor. Bugün yapılan aramalarda ise turiste ait cep telefonu bulundu. AFAD ve KEMKUT üyelerinden oluşan ekipler, hem karadan hem de denizden bölgede arama faaliyetlerini sürdürüyor. Ancak hala turiste ait herhangi bir iz bulunabilmiş değil. Durumda endişe ve tedirginlik sürerken, arama çalışmaları kararlılıkla devam ediyor.

Muş ilinde avlanırken yakalanan 3 avcıya, idari para cezası olarak 9 bin 873 TL ceza verildi.

Sıradaki haber:

Muş ilinde avlanırken yakalanan 3 avcıya, idari para cezası olarak 9 bin 873 TL ceza verildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.