h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a

Antalya’nın Kemer ilçesine tatil için gelen bir Rus kadın, yapılan doğa yürüyüşünden geri dönmemesi üzerine bugün sabah saatlerinde ölü bulundu. Dün yapılan aramalarda kadının cep telefonu Çalış Tepesi’nde bulununca, arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı. Rus turistin cep telefonunun bulunduğu yakınlardaki ormanlık alanda ölü bulundu.

Kemer ilçesine tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 31 Aralık’ta Kiriş Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı otelde konaklamaya başladı. Ancak kadın 4 Ocak’ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken Larygina, ansızın ortadan kayboldu. Durumdan haberdar olan bir arkadaşı, kaybolma durumuyla ilgili başvuruda bulundu. İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışmalarına başladı.

Larygina’nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi’nde ekiplerin arama çalışmaları dün de devam etti. Yapılan aramalarda genç kadının cep telefonu bulundu. AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT gibi ekiplerden oluşan yaklaşık 40 kişilik bir ekip, bölgede kara ve deniz araması yaptı ancak henüz sonuç alınamadı. Bugün yapılan çalışmalar sonucunda Larygina’nın cansız bedeni bulundu. Ceset, zorlu ve kayalık bölgeden indirilerek Kemer Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şanlıurfa’da uzun bir bekleyişten sonra gelen ikiz mutluluk

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da uzun bir bekleyişten sonra gelen ikiz mutluluk

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.