h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sabahları 15 bin kişi Büyükşehir’in sıcacık çorbasıyla güne adım atıyor

Sabahları 15 bin kişi Büyükşehir’in sıcacık çorbasıyla güne adım atıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarında 7 yıldır devam eden çorba ikramlarıyla günlük 15 bin vatandaşa hizmet veriyor. Sabahın erken saatlerinde işyerlerine giden işçiler, öğrenciler ve diğer vatandaşlar için açılan ikram noktalarında dağıtılan sıcak çorbalar, ilgi görüyor. Belediye, yakın zamanda ikram noktalarının sayısını 45'e çıkarmayı planlıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki 32 noktada sıcak çorba ikramı yaparak halkın ilgisini çekiyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan çorbalar, gaziantep halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Belediyenin hizmeti, hastane önlerinde, organize sanayi bölgesine giden servislerin güzergahlarında, yoğunluk yaşanan otobüs duraklarında ve Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep İslami Bilimler ve Teknoloji Üniversitesi gibi farklı noktalarda hafta içi her sabah 05.45 ile 08.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Çorba ikramları, 7 yıldır düzenli olarak sürdürülüyor.

Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hazırlanan çorbalar, günlük olarak 15 bin kişiye dağıtılıyor. Büyük bardaklarla ekmek eşliğinde sunulan çorbalar, özellikle sabahın erken saatlerinde iş yerlerine gitmek için servislerle seyahat eden işçiler, öğrenciler ve vatandaşlar için güne enerjik bir başlangıç oluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aksoy, çorba ikramlarının 7 yıldır devam ettiğini belirterek, her gün 32 farklı noktada hizmet verdiklerini ve bu sayının yakında 45’e çıkarılacağını dile getirdi. Aksoy, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmet noktalarını artırmaya devam ettiklerini ve Gaziantep’in soğuk sabahlarında vatandaşların içini ısıtan sıcak çorbaların büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

“Aracını bırakıp döndüğünde alevler içinde bulduğu otomobili” şeklinde başlığı özgünleştirebiliriz.

Sıradaki haber:

“Aracını bırakıp döndüğünde alevler içinde bulduğu otomobili” şeklinde başlığı özgünleştirebiliriz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.