h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sadık dostunun mezarını hiç terk etmeyen adamın hikayesi

Sadık dostunun mezarını hiç terk etmeyen adamın hikayesi

İznik'te hayatını kaybeden Zeliha Yılmaz'ın köpeği Poli, sahibinin mezarından ayrılmıyor. 3,5 yıl boyunca Zeliha Yılmaz'a evlat gibi bakan köpek, her gün sahibinin mezarına giderek oradan ayrılmıyor. Babaannesinin mezarını ziyaret eden torun Ziya Yılmaz, köpeğin bu davranışının kendisini şaşırttığını belirtti.

Bursa’nın İznik ilçesinde Zeliha Yılmaz’ın ölümünden tam 52 gün sonra, Poli adlı köpeği mezarı başından ayrılmıyor.
Zeliha Yılmaz, 81 yaşındayken evlat gibi baktığı Alman kurdu cinsi köpeği Poli’yi 3 aylıkken sahiplenmiş. Ancak Zeliha Yılmaz 52 gün önce hayatını kaybetti. Bu durumda sahibini kaybeden Poli, her gün evlerinden 500 metre uzaklıktaki Zeliha Yılmaz’ın mezarını ziyaret ediyor ve kabri başından ayrılmıyor.
Zeliha Yılmaz’ın torunu Ziya Yılmaz da mezarı ziyaret ettiğinde köpeğin mezarın başında yattığını görmüş. Ziya Yılmaz, “Arabama binmeme rağmen Poli peşimden gelmedi ve mezarın başında kaldı. Bu durum beni de şaşırttı” şeklinde konuştu.

Sokaklarda çıkan kavgada gençler, mahalleyi boks arenasına çevirdi

Sıradaki haber:

Sokaklarda çıkan kavgada gençler, mahalleyi boks arenasına çevirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.