h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sahil Güvenlik Ekiplerinin Özverili Çabası: İzmir Kıyılarında 199 Kaçak Göçmen Güvenli Bir Şekilde Karaya Çıkarıldı

Sahil Güvenlik Ekiplerinin Özverili Çabası: İzmir Kıyılarında 199 Kaçak Göçmen Güvenli Bir Şekilde Karaya Çıkarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 28 Aralık'ta Menderes ve Çeşme ilçesi açıklarında tespit ettikleri hareketli lastik botlara müdahale etti. Botlarda yapılan kontrollerde toplam 78 düzensiz göçmen yakalandı. Aynı gün, Karaburun, Dikili, ve Çeşme ilçeleri açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik botlar içinde bulunan 121 düzensiz göçmen, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildikten sonra Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı. Datça açıklarında 16 düzensiz göçmen kurtarılırken, bir kişi ise yasa dışı yollarla ülkeyi terk etmeye çalışırken yakalandı. İzmir'in Karaburun ve Dikili açıklarında gerçekleşen operasyonda, Yunanistan tarafından Türk sularına itilen lastik botlardaki 90 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yapılan iki ayrı operasyonda 77 kaçak göçmen yakalandı ve Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 28 Aralık’ta Menderes ve Çeşme ilçesi açıklarında hareketli lastik bot tespit ederek hızla müdahalede bulundu. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 78 düzensiz göçmen lastik botlarda yakalandı. Aynı gün, Karaburun, Dikili ve Çeşme ilçeleri açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen bir lastik botun yardım talebi alındıktan sonra ekipler harekete geçti. Motor arızası bulunan ve Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik botlarda bulunan 121 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarıldı.

Datça açıklarında yapılan operasyonda ise 16 düzensiz göçmen kurtarıldı ve ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan bir kişi yakalandı. İzmir’in Karaburun ve Dikili açıklarında gerçekleşen başka bir operasyonda ise Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik botlardaki 90 düzensiz göçmeni kurtardı. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde iki ayrı operasyonda toplamda 77 kaçak göçmen yakalandı ve daha sonra Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Toyota’nın Alt Markası Daihatsu’nun Güvenlik Testlerinde Hile Tespit Edildi – Otomotiv Dünyasında Gündem Olan Gelişme

Sıradaki haber:

Toyota’nın Alt Markası Daihatsu’nun Güvenlik Testlerinde Hile Tespit Edildi – Otomotiv Dünyasında Gündem Olan Gelişme

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.