h Dolar 34,2978 % 0.02
h Euro 37,0417 % 0.02
h Sterlin 44,4640 % -0.11
h Altın (Gr) 3.017,37 %-0,38
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şahin: “Regaip Kandili, manevi iklimin ilk esintisi olan mübarek üç ayların habercisidir”

Şahin: “Regaip Kandili, manevi iklimin ilk esintisi olan mübarek üç ayların habercisidir”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Regaip Kandili'nin ve üç ayların başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Şahin, bu özel gecenin manevi atmosferinde Cenab-ı Allah'a daha da yaklaşma çabası gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, geçtiğimiz yıl yaşanan felaket sonrasında birlik olmanın önemini ve millet olarak dayanışma ruhunu hatırlatan Şahin, iç dünyamızda iyilik, yardımseverlik ve birlik olma ruhunun devam etmesini temenni etti. Üç ayların ve Regaip Kandili'nin ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Regaip Kandili ve üç ayların başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Şahin mesajında, Regaip Kandili’nin, manevi bir iklimin ilk habercisi olduğunu ve aynı zamanda Yüce Allah’ın rahmet ve ihsanının bollaştığı bir gece olduğunu vurguladı. Şahin, bu geceyi Cenab-ı Allah’a daha fazla yaklaşma fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Şahin, mesajında ayrıca bu geceyi sevgili peygamberimizin dualarının doruğa çıktığı bir gece olarak tanımladı. Bu gece aynı zamanda üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapıdır. Şahin, bu mübarek gecede vatanımız, milletimiz ve birlik ruhumuzun daimi olması için dua edilmesi gerektiğini ifade etti. Üç ayların Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu da belirten Şahin, bu fırsatın iyi değerlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan zorlu bir imtihanın ardından millet olarak birlik olup ayakta kaldıklarını söyleyen Şahin, milletin bu zor mücadelede kardeşini yalnız bırakmadığını ve yardımseverlik ruhunun hala var olduğunu dile getirdi. Şahin, bugün ve geceyi en iyi şekilde değerlendirerek sevginin tüm insanlar arasında yayılmasını temenni ettiğini ve ülkemizin ve İslam dünyasının üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Konya’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Konya’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.