h Dolar 34,1656 % 0.15
h Euro 38,0011 % 0.15
h Sterlin 45,6237 % 0.17
h Altın (Gr) 2.881,44 %0,24
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şahıs, alkollü halde aracıyla feci kaza yaparak aracını yıkıma uğrattı

Şahıs, alkollü halde aracıyla feci kaza yaparak aracını yıkıma uğrattı

Denizli'de alkollü bir sürücü, aracıyla kaza yaptı. Sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucunda yaralanan sürücünün alkol oranının 2,70 promil olduğu belirlendi. Bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti ve hastaneye sevk etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de 2.70 promil alkollü bir sürücü, aracını hurdaya çevirdi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Antalya Denizli Karayolu üzerinde bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, T.Ö. adındaki sürücü, aracının direksiyon kontrolünü alkolün etkisiyle kaybetti. Sürücü, önce refüje ardından aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücünün 2.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Çevrede bulunanlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doğu’da karla kaplı, Antalya’da ise ılıman havada deniz keyfi

Sıradaki haber:

Doğu’da karla kaplı, Antalya’da ise ılıman havada deniz keyfi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.