h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sakarya’da korku dolu anlar: İki katlı ev alevlerin pençesine düştü

Sakarya’da korku dolu anlar: İki katlı ev alevlerin pençesine düştü

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki iki katlı ev, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yangını kontrol altına alarak söndürdü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir ev yangını büyük bir felakete yol açtı. İki katlı ev, bilinmeyen bir nedenle alev topuna döndü. Yangını kontrol altına almak için itfaiye ekipleri büyük bir çaba sarf etti ve sonunda söndürmeyi başardı, ancak ev kullanılamaz hale geldi.

Olay, Köprübaşı Mahallesi’ndeki Osman Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple evin ikinci katında yangın çıktı. İhbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Alevlerin hızla yayıldığı evi söndürmek için itfaiye ekipleri uzun süren bir mücadele verdi. Yaklaşık bir saat sonra yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü, ancak ev kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çankaya Belediyesi çalışanları Başkan Taşdelen’e karşı yoğun tepki gösterdiği haber oldu.

Sıradaki haber:

Çankaya Belediyesi çalışanları Başkan Taşdelen’e karşı yoğun tepki gösterdiği haber oldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.