h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsatlı öğrenci, yüzme yarışmasında birincilik elde etti

Samsatlı öğrenci, yüzme yarışmasında birincilik elde etti

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenim gören Buğlem Sultan Yavuz, Adıyaman'daki okullar arası yüzme yarışmalarında birinci oldu. Yarışmalarda toplamda üç madalya kazanan Yavuz, zor şartlara rağmen başarılı sonuçlar elde ettiğini ifade ederek daha büyük hedeflere odaklanmayı planladığını belirtti. Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedir Tekdal ise Yavuz'un gelecekte daha büyük başarılar elde edebileceğini vurgulayarak gurur duyduklarını ifade etti.

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde okuyan Buğlem Sultan Yavuz adlı öğrenci, yüzme yarışmalarında birinci olmayı başardı. Adıyaman ilinde düzenlenen okullar arası yüzme yarışmasında Samsat Şehit Fırat Demir Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan Yavuz, yaptığı yüzme müsabakalarında 50 metre serbest ve 100 metre serbest stilde birinci, 200 metre serbest stilde ikinci, 50 metre sırt stili kategorisinde ise üçüncü olarak Samsat’a madalyalarla dönüş yaptı.

6 Şubat depremi sonrasında Adıyaman Gençlik Spor Müdürlüğüne ait yüzme havuzunun kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle yaz aylarında antrenmanlarını Atatürk Barajı Gölü’nde yapan Buğlem Sultan Yavuz, zorlu koşullara rağmen elde ettiği bu sonuçların kendisini oldukça mutlu ettiğini belirtti. Yüzme alanındaki hedeflerinin daha da büyük olduğunu söyleyen Yavuz, daha iyi dereceler elde etmek için daha çok çalışmayı amaçladığını ifade etti.

Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedir Tekdal, Buğlem Sultan Yavuz’un yüzmede büyük bir başarı sergilediğini vurgulayarak gelecek yıllarda daha önemli başarılara imza atabileceğini belirtti. Tekdal, “Öğrencimizle gurur duyuyoruz. Bu yıl bazı tesislerimiz de zarar gördü ancak sporcularımızı mağdur etmedik. Öğrencimiz bazen ilçe müdürlüğümüze ait havuzda da çalışıyordu. Tüm zorlukları aşarak bu başarıyı elde eden öğrencimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kırşehirli gaziler: “Terör örgütünün siyasi uzantıları mecliste bulunduğu sürece terör bitmez”

Sıradaki haber:

Kırşehirli gaziler: “Terör örgütünün siyasi uzantıları mecliste bulunduğu sürece terör bitmez”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.