h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da yakalanan uyuşturucu taciri, kesinleşmiş hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

Samsun’da yakalanan uyuşturucu taciri, kesinleşmiş hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan C.K. adlı şahıs, polis tarafından İlkadım ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Üst aramasında 0,45 gram metamfetamin ve 5 adet sentetik ecza maddesi bulunan şahıs, adli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. Uyuşturucuyla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Samsun’da, uyuşturucu madde ticareti suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası alan bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde aranan kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, uyuşturucu ticareti suçundan aranan C.K. isimli şahıs, İlkadım ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise 0,45 gram metamfetamin ve 5 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli, üzerinde bulunan uyuşturucu maddelerle ilgili adli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

DBP İl Eş Başkanı ve 2 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

DBP İl Eş Başkanı ve 2 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.