h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’daki bir mobilya mağazasının çatısında yangın çıktı.

Samsun’daki bir mobilya mağazasının çatısında yangın çıktı.

Samsun'da bulunan bir sanayi sitesinde bulunan 4 katlı bir mefruşat mağazasının çatısında yangın çıktı. Yangın, akşam saatlerinde meydana geldi ve mağaza kapalı olduğu için diğer iş yeri çalışanları tarafından fark edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti ve söndürdü. Yangının çıkış sebebi ise henüz araştırılıyor.

Samsun’da bir sanayi sitesinde bulunan 4 katlı bir mefruşat mağazasının çatısında yangın çıktı. Yangın, Canik ilçesi Yeni Mahalle Barbaros Caddesi’nde yer alan Eski Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, mağaza kapalı olduğu için sanayide çalışan diğer işyeri çalışanları yangını fark etti ve hemen itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangının çıkış sebebi şu an araştırılmaktadır.

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı, durumu ağır olan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Sıradaki haber:

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı, durumu ağır olan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.