h Dolar 34,1980 % 0.22
h Euro 37,1093 % 0.22
h Sterlin 44,5930 % 0.32
h Altın (Gr) 2.978,09 %0,82
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sandıkçı: “Türkiye’nin Gelecek Yüzyılı için Dünya Standartlarında Nesiller Yetiştiriyoruz”

Sandıkçı: “Türkiye’nin Gelecek Yüzyılı için Dünya Standartlarında Nesiller Yetiştiriyoruz”

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde gerçekleştirilen proje şenliğinde öğrencilerin bilim ve teknoloji projelerini inceledi. Sandıkçı, öğrencilere geleceğin bilim insanları olacaklarını söyledi ve milli teknoloji hamlesi hedefleri doğrultusunda nitelikli eğitimlerin önemini vurguladı. Şenlikte müzik gösterileri ve resim sergisi de yer aldı. Proje şenliği 22-28 Ocak 2024 tarihleri arasında devam edecek.

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’nda çağın gerektirdiği nesilleri yetiştirmek için çaba harcadıklarını belirtti. Canik Belediyesi Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitim gören öğrenciler, düzenlenen bir proje şenliğinde hazırladıkları projeleri sergiledi. Bilim ve teknoloji alanında yaklaşık 500 üzerinde projenin yer aldığı şenlik, büyük ilgi gördü. Başkan Sandıkçı, öğrencilerin projelerini tek tek inceledi ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Milli Teknoloji Hamlesi hedefine uygun olarak gelecek bilim insanlarını yetiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, ülkemizin bilim ve teknoloji liderliğini devam ettirecek” dedi.

Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde düzenlenen uygulamalı eğitimlerin önemine değindi. Şenlikte öğrencilerin kendi tasarımları ve üretimleriyle milli teknoloji hamlesi yolculuğunda yer aldığını söyleyen Sandıkçı, “Atölye ve keşif alanlarında sunduğumuz eğitimlerle Türkiye Yüzyılı’nda çağa yön veren nesiller yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen proje şenliği, müzik gösterileri ve resim sergisiyle renklendi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Bilim Etkinliği adıyla 22-28 Ocak 2024 tarihleri arasında devam edecek.

Kayseri’de haksız kazanç sağlayan katip tutuklandı

Sıradaki haber:

Kayseri’de haksız kazanç sağlayan katip tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.