h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da güçlü bir operasyonla torbacılar yakalandı: 3 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa’da güçlü bir operasyonla torbacılar yakalandı: 3 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa'da yapılan bir operasyonda sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu maddeler ele geçirildi ve 3 zanlı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda birçok uyuşturucu hap, bonzai ve metamfetamin maddesi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen para bulundu. Gözaltına alınan zanlılardan ikisinin çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Şanlıurfa’da yapılan bir operasyonda, sokak satıcılarına yönelik önemli bir başarı elde edildi. Operasyonda, tutuklanan 3 şüpheliden 2’sinin başka suçlardan arandığı ortaya çıktı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye ilçesinde sokak satıcılarına yönelik bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. A.H., U.E. ve M.H. isimli şüpheliler operasyon kapsamında yakalandı. Polis ekipleri, yapılan ev ve üst aramalarında 652 adet uyuşturucu hap, bir miktar bonzai ve metamfetamin maddesi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin TL ele geçirdi. Tutuklanan şüphelilerden A.H.’nin uyuşturucu ticareti yapma suçundan 9 yıl 2 ay hapis cezasıyla arandığı, U.E.’nin ise suç eşyası satın alma suçundan arandığı belirlendi. Soruşturma devam etmektedir.

Milas’ta huzuru bozan motosiklet sürücüsünü gece kartalları yakaladı

Sıradaki haber:

Milas’ta huzuru bozan motosiklet sürücüsünü gece kartalları yakaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.