h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da Regaip Kandili’nde Camiler Hınca Hınç Dolup Taştı

Şanlıurfa’da Regaip Kandili’nde Camiler Hınca Hınç Dolup Taştı

Üç ayların başladığı Regaip Kandili, Şanlıurfa'da binlerce vatandaşın Dergah Camisi'ne akın etmesine sebep oldu. Yoğunluğun yaşandığı camide yatsı namazı öncesinde vaaz verildi ve dualar okundu. Namazın ardından Mevlid-i Şerif programı düzenlendi ve vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikram edildi.

Şanlıurfa’da binlerce vatandaş, Regaip Kandili’nin başlangıcı olan üç aylar dolayısıyla Balıklıgöl platosundaki camilere akın etti. Özellikle Dergah Camisi’nde yoğunluk yaşandı. Regaip Kandili programı çerçevesinde yatsı namazı öncesi vaaz verildi. İlçelerden ve çevre illerden gelen vatandaşlar, namaz sonrası okunan dualara “amin” dedi. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlidi Şerif programı da büyük ilgi gördü. Program sonrasında Eyyübiye Belediyesi ve çeşitli dernekler tarafından vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramı yapıldı.

Manisa’da kaybolan yaşlı kadının bulunması sevindirici haber: Jandarma ekipleri yerini tespit etti

Sıradaki haber:

Manisa’da kaybolan yaşlı kadının bulunması sevindirici haber: Jandarma ekipleri yerini tespit etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.