h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da uzun bir bekleyişten sonra gelen ikiz mutluluk

Şanlıurfa’da uzun bir bekleyişten sonra gelen ikiz mutluluk

Şanlıurfa'da uzun yıllar çocuk sahibi olma hayali kuran Neriman ve Ömer Kutluca çifti, özel bir hastane yardımıyla 32 yıl sonra ikiz bebek sahibi oldu. 54 yaşındaki Neriman Kutluca'nın tedavi süreci sonrası dünyaya gelen ikiz bebekler, ailenin büyük mutluluğunu yaşattı. Uzun süren tedavi sürecinin ardından sağlıklı bir şekilde bebeği kucağına alan çift, doktorları ve hastane personelinden de destek aldıklarını dile getirdi. Baba Ömer Kutluca, uzun süren bekleyişin ardından nihayet çocuk sahibi olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Şanlıurfa’da bir çift, 32 yılın ardından evlat sahibi olma hayaline kavuştu. Özel bir hastanede 1 yıllık tedavi sürecinin sonunda ikiz bebekler dünyaya getiren çift, büyük bir mutluluk yaşadı.

Neriman-Ömer Kutluca çifti, Suruç ilçesinde yaşamaktadır. Uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olmak için birçok özel ve devlet hastanesinde tedavi görmüşlerdir. Ancak bebek özlemleri hiçbir şekilde sona ermemiş ve çift, son umutlarını özel bir hastaneye tüp bebek uygulamasıyla bağlamıştır. 54 yaşındaki anne Neriman Kutlucan’ın 1 yıllık tedavi sürecinin ardından ikiz bebek sahibi olmuş olması, çiftin 32 yıl süren bir bekleyişin ardından büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu.

İkiz bebekler, hastanedeki yoğun bakım servisi önünde anne ve babalarına teslim edildi. Kutluca çifti, çocuklarını kucağına aldığında zılgıtlar eşliğinde büyük mutluluk yaşadı.

Hastanede görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Avni Kılıç, ailenin uzun bir tedavi sürecinin sonunda ikiz bebek sahibi olduğunu belirtti. Kılıç, “Neriman hanım daha önce 54 yaşında birinci gebeliği talihsiz bir şekilde kaybetmişti. Bu ikinci gebeliği başarılı bir şekilde takip ettik ve sağlıklı bir şekilde iki bebeği aileye teslim ettik. Kutluca ailesine hayırlı olsun. Daha önceki gebelik sürecinde bazı sıkıntılar yaşanmıştı. Ancak bu süreçte aileyi güzel tedavilerle destekledik ve her iki bebeği de yakından takip ettik. Sonunda ailenin isteği üzerine sezaryenle doğum gerçekleştirdik. Umarım bu ikiz bebekler aile için hayırlı, uğurlu olur” şeklinde konuştu.

Baba Ömer Kutluca ise baba olma sevincini paylaştı. Kutluca, “32 yıl boyunca çocuk sahibi olma umuduyla mücadele ettik. Bu kısmetimiz bugüneymiş. Bazen umutlar tükendiği anda mucizeler gerçekleşebiliyor. Bizim hikayemiz de tam olarak böyle oldu. Şu anda çok mutlu ve sevinçliyiz. Doktorumuz Avni Kılıç’a, hastane personeline ve herkese minnettarız. Kelimelerle ifade edilemez bir duygu ancak yaşanabilir. Allah, çocuksuz kalan herkese de bu güzel deneyimi yaşatmayı nasip etsin. Umutsuzluğa kapılmamalarını dilerim” şeklinde konuştu.

Yol kenarına atılan 15 yaşındaki çocuk, vahşice darp edilerek öldürüldü

Sıradaki haber:

Yol kenarına atılan 15 yaşındaki çocuk, vahşice darp edilerek öldürüldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.