h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da yaşanan olayda, genç bir kadın evinde ölü bulundu.

Şanlıurfa’da yaşanan olayda, genç bir kadın evinde ölü bulundu.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki bir evde ölü bulunan 24 yaşındaki genç kadın, silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, silah sesi üzerine eve gittiklerinde kadının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda bir şüpheli gözaltına alındı. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan genç kadının cenazesi, otopsi için beklemeye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karaköprü ilçesinde genç bir kadın evinde ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, polis ekipleri silah sesi üzerine bir eve gitti ve H.C. adlı 24 yaşındaki kadının silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi ve cenaze otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, incelemenin ardından bir şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Borunun üzerine devrilen genç işçi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Borunun üzerine devrilen genç işçi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.