h Dolar 34,0833 % 0.03
h Euro 37,9039 % 0.03
h Sterlin 45,1908 % 0
h Altın (Gr) 2.794,87 %-0,27
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Seçil Erzan, tehdit edildiği iddia edilen bir video hakkında sorularla karşı karşıya kaldı: “O videoda söylemlerimi bana zoraki olarak dillettirdiler”

Seçil Erzan, tehdit edildiği iddia edilen bir video hakkında sorularla karşı karşıya kaldı: “O videoda söylemlerimi bana zoraki olarak dillettirdiler”

Seçil Erzan, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi birçok kişiyi dolandırmakla suçlanıyor. Erzan, kendisine tehdit altında çekildiği iddia edilen bir videonun zorla çektirildiğini ve o gün ölmek istediğini söyledi. Savunmasında bankada yapılan işlemleri ve fon hakkında bilgi vermediğini belirtti. Mahkeme, videonun suç duyurusunda bulunulup bulunmadığını sordu, ancak Erzan'ın suç duyurusunda bulunmak istemediği ifade edildi. Erzan, savunmasında eski sevgilisi Candaş Gürol ile ilişkisinin olmadığını ve Atilla Baltaş'ın da yanında olmadığını söyledi. Mahkeme, duruşmaya ara verdi.

“Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, savunmasına devam ediyor”

“Haber Özeti: Şube Müdürü Seçil Erzan’ın, yüksek kar vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla devam eden davada, Erzan’ın savunmasında tehdit altında çekildiği iddiası öne çıktı. Erzan, kendisine zorla söylettirilen görüntülerdeki ifadelerin doğru olmadığını belirtirken, Annem içeriden ‘evladıma bir şeyler yapıyorlar’ diye bağırıyordu”

“Göz Alıcı Başlık: Seçil Erzan’ın Şok Savunması! Tehdit Altında Çekildiği İddiasıyla Ağladı”

Hazır ürünlerin yaygınlaşması, yorgancılık mesleğini neredeyse sona erdirdi.

Sıradaki haber:

Hazır ürünlerin yaygınlaşması, yorgancılık mesleğini neredeyse sona erdirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.