h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı: “Sizleri seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın”

Şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı: “Sizleri seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın”

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı sırasında yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun sosyal medyadaki son paylaşımı, duygusal bir mesaj içeriyordu. Ahmet Köroğlu'nun ailesi tarafından yapılan törenle son yolculuğuna uğurlanan şehidin, Kuzey Irak'ta çekilen bir videoda silah arkadaşlarına sevgi dolu mesajlar gönderdiği ve "Bir mesajınız var mı?" sorusuna "Yok kardeşim, beş aydır buradayız" şeklinde cevap verdiği ortaya çıktı.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu’nda PKK’lı teröristlerle meydana gelen çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı gün yüzüne çıktı. Paylaşımda yer alan “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ifadeleri yürekleri dağladı.

Görele ilçesine bağlı olan Şerif Ali ve Fatma Köroğlu çiftinin tek erkek çocukları olan şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun cenazesi düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Social medyada dolaşıma giren video, şehidin son görev yerinde, Kuzey Irak’ta çekildiği iddia edilmekte. Videoda silah arkadaşları “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” diyerek mesaj verirken, “Bir mesajınız var mı?” sorusuna şehidimiz “Yok kardeşim, burada beş aydır ” şeklinde yanıt veriyor.

IKBY’de bir Türk vatandaşı, evinde saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

IKBY’de bir Türk vatandaşı, evinde saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.