h Dolar 34,2578 % -0.03
h Euro 37,0571 % -0.03
h Sterlin 44,5453 % 0.09
h Altın (Gr) 3.027,97 %0,01
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehit ateşi Erdek’e düştü: Türk askerlerinden acı bir haber geldi. Erdek’te şehit olan askerlerin aileleri yasa boğuldu.

Şehit ateşi Erdek’e düştü: Türk askerlerinden acı bir haber geldi. Erdek’te şehit olan askerlerin aileleri yasa boğuldu.

Denizkurdu Tatbikatı sırasında mayın temizleme faaliyetinde bulunan TCG Edremit gemisinde görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat (25), dalış eğitimi sırasında rahatsızlanarak şehit oldu. Acı haber, Erdek ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Denizkurdu Tatbikatı sırasında TCG Edremit gemisinde görevli olan Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış eğitimi sırasında aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat’ın eğitim esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Bu acı olay Erdek ilçesinde yaşayan Canbulat ailesine bildirildi. Anne ve baba gözyaşları içinde olan aileye Türk bayrağı asıldı. Şehidin bekar olduğu belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı ise olayla ilgili derin bir üzüntü duyduklarını ve şehide Allah’tan rahmet dilediklerini ifade etti.

Karabük’teki Olayda 2 Çocuk tarafından 20 aracın çizilmesi görüntülendi

Sıradaki haber:

Karabük’teki Olayda 2 Çocuk tarafından 20 aracın çizilmesi görüntülendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.