h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a

Şehit ateşi Eskişehir’e düştüür

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada, Eskişehirli İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin şehit oldu. Şehidin ailesine acı haber ulaştığında Türk bayrağı asılı baba ocağına gelen yakınları da duygusal anlar yaşadı. 27 yaşındaki Evcin'in bekar olduğu ve 1 yıl önce Hakkari'den Kuzey Irak'a gönderildiği belirtildi. Bu çatışmayla birlikte toplamda 9 askerin şehit olduğu açıklandı.

Eskişehirli İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit oldu. Üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden Evcin’in ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından iletilmiştir. 27 yaşındaki genç, Türk bayrağıyla donatılmış baba evine son yolculuğuna uğurlanacak. Şehidin bekar olduğu ve 1 yıl önce Hakkari’den Kuzey Irak’a gönderildiği biliniyor. Bu üzücü olayla ilgili detaylar açıklanmış ve Milli Savunma Bakanlığı da çatışmalarda 9 askerin şehit olduğunu duyurmuştur.

Enkaz altındaki kentteki sokak hayvanlarına umut oldu

Sıradaki haber:

Enkaz altındaki kentteki sokak hayvanlarına umut oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.