h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehit ve gazi dernekleri terörü kesin bir şekilde kınamıştır.

Şehit ve gazi dernekleri terörü kesin bir şekilde kınamıştır.

Kırşehir'deki şehit ve gazi dernekleri, Pençe Kilit Harekatı'nda 9 askerin şehit olması üzerine basın açıklaması yaparak terörü kınadı. Dernekler, devletin yanında olduklarını belirterek hain saldırıyı kınadı ve şehit haberlerinin yüreklerini yaktığını söyledi. Kırşehir Kudüs Platformu üyeleri de bu şehitler ve Gazze için eylem yaptı, gıyabi cenaze namazı kılıp dua etti.

Kırşehir’deki şehit ve gazi dernekleri, Pençe Kilit Harekatı’nda 9 askerin şehit düşmesinin ardından teröre karşı basın açıklaması yaptı. Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Anadolu Şehit Aileleri Derneği’nin bir araya geldiği basın açıklamasında, devletin yanlarında olduklarını vurguladılar. Dernekler adına konuşan Yunus Erdoğdu, hain saldırı sonucu 9 askerin şehit olduğunu belirtti. Erdoğdu, “Şehit haberleriyle yüreklerimiz yandı ve büyük bir acı duyduk. Şehit aileleri ve gaziler olarak birlikte yaşadığımız için bu acıyı çok iyi anlıyoruz. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti için savunma yaparken şehit olmak ve Peygamber Efendimize komşu olmak bizleri biraz olsun huzurlu kılıyor. Devletimiz, şehitlerimizin intikamını alacaktır.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kırşehir Kudüs Platformu üyeleri de şehitler ve Gazze için Cacabey Meydanı’nda Türk bayrağı açarak bir eylem gerçekleştirdi. Platform üyeleri ve vatandaşlar, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker ve Gazze’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua etti.

Alanya’da aranan şahıs nihayet ele geçirildi

Sıradaki haber:

Alanya’da aranan şahıs nihayet ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.