h Dolar 34,2978 % 0.17
h Euro 37,1970 % 0.17
h Sterlin 44,5110 % -0.04
h Altın (Gr) 3.014,28 %0,09
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şeker Fabrikasında kavga patladı, silah sesleri yükseldi

Şeker Fabrikasında kavga patladı, silah sesleri yükseldi

Burdur'da şeker fabrikasında sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında çıkan tartışmada bir şoför havaya kurusıkı tabanca ile ateş etti. Olay sonrası polis, tarafları emniyete götürdü. Soruşturma başlatıldı.

Burdur’da Sıra Bekleyen Şoförler Arasında Tartışma: Şoförler Emniyete Götürüldü

Burdur’da gece saatlerinde Burdur Şeker Fabrikası’nda sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında çıkan tartışma büyüdü. Tartışmanın ardından şoförlerden biri, havaya kurusıkı tabancayla ateş etti. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek tarafları emniyete götürdü.

Olay, Armağan İlci Mahallesi’nde saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Kamyon şoförleri M.K. (51) ve S.Ç. (26) arasında sıra bekleme konusunda anlaşmazlık çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte S.Ç., ruhsatsız kurusıkı tabancasını alarak havaya 2-3 el ateş etti. Olayın duyulması üzerine çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Polis ekipleri olay yerine gelerek her iki tarafı da emniyete götürdü. Şoförler hakkında tehdit, hakaret ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarından soruşturma başlatıldı.

Bu olayın Burdur’da yaşanan güncel bir gelişme olduğunu hatırlatalım.

Kıranlar Suç Örgütü’nün kaçak üyesi polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Kıranlar Suç Örgütü’nün kaçak üyesi polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.