h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şerifoğulları, “43’üncü mahallemizin açılışı için hayırlı olsun” dedi.

Şerifoğulları, “43’üncü mahallemizin açılışı için hayırlı olsun” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hankendi'nin 43. mahalle olarak hizmet alanına dahil olduğunu belirtti. Elazığ Belediye Meclisi kararıyla mahalle statüsü alan Hankendi'nin, belediye hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanabileceği ifade edildi. Şerifoğulları, yeni mahallenin şehre hayırlı olmasını temenni etti.

Elazığ Belediye Başkanı, Hankendi’nin 43. mahalle olarak hizmet alanına girdiğini duyurdu. 1971 yılında belediye statüsüne kavuşan Hankendi, daha sonra nüfusunun azalması nedeniyle köy statüsüne dönmüştü. Ancak Elazığ Belediye Meclisi’nin kararı ve İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla Hankendi, tekrar mahalle statüsüne kavuştu. Belediye Başkanı Şerifoğulları, yeni mahallenin hizmet alanına girmesinin şehre hayırlı olmasını diledi. Hankendi’deki vatandaşlar, artık belediye hizmetlerinden etkin bir şekilde faydalanabilecekler. Başkan Şerifoğulları, “Şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorgun mermi, Artvin’deki valilik binasını hedef alarak saldırdı

Sıradaki haber:

Yorgun mermi, Artvin’deki valilik binasını hedef alarak saldırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.