h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sevgilisiyle tartışan bir öğrenci hayatına son vermek istedi

Sevgilisiyle tartışan bir öğrenci hayatına son vermek istedi

Trabzon'un Yomra ilçesinde bir lise öğrencisi, kız arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrasında intihar girişiminde bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, genç kızın kafasına silah dayadığı anlar görüntülendi. Yaşanan olayın ardından çantasında bulunan bir notta, "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" ifadesi yer aldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir lise öğrencisi kız arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonucunda intihar girişiminde bulundu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, ağır yaralanan genç öğrencinin kız arkadaşının yanında tabancayı başına dayadığı anlar görülüyor. Olay yerinde yapılan incelemede, öğrencinin çantasından “Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı” yazılı bir not çıktığı belirlendi.

Olay, Sancak Mahallesi’nde bulunan Yomra Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Yomra Anadolu Lisesi’nde okuyan 16 yaşındaki A.E.K., kız arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından yanında taşıdığı tabancayı çıkararak kültür merkezi önüne gitti. Arkadaşları tarafından engellenmeye çalışılan genç öğrenci, onların ikna çabalarına rağmen silahı bırakmadı. Son olarak kız arkadaşının yanına gelerek silahı kendi kafasına doğrulttu. Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak, öğrenci silahı ateşledikten sonra ağır şekilde yaralandı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan A.E.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Polis, olay yerindeki incelemede öğrencinin çantasının içinde bir not buldu. Notun içerisinde “Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı” cümlesi yer aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.

Elazığ’da bir kereste dükkanında meydana gelen yangın endişe verici olay oldu

Sıradaki haber:

Elazığ’da bir kereste dükkanında meydana gelen yangın endişe verici olay oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.