h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Seydikemer’de bir dakikada iki ayrı kaza meydana geldi. İşte aynı noktada gerçekleşen bu olaylar…

Seydikemer’de bir dakikada iki ayrı kaza meydana geldi. İşte aynı noktada gerçekleşen bu olaylar…

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, bir dakika içinde meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı. İlk kaza, H.O. adlı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir direğe çarpmasıyla gerçekleşti. Ardından, aynı yolda seyir halinde olan H.C.K.'nın da direksiyon hakimiyetini kaybederek bir kaza yaptığı bildirildi. İki yaralı da ambulanslarla Seydikemer Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, aynı yerde meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı.
Seydikemer- Fethiye karayolunda, Uğurlu Kavşağı’nda meydana gelen kazalarda, 48 AKP 413 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda direğe çarptı. Bu kaza sonrasında aynı yolda seyir halinde olan 66 DR 994 plakalı otomobilin şoförü de direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazaları görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek yardım istediler. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Her iki otomobilde bulunan 1’er kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydikemer Devlet Hastanesi’ne taşındı.
Kazalar ile ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Keşan’da öğrenci servislerinin denetimi gerçekleştirildi.

Sıradaki haber:

Keşan’da öğrenci servislerinin denetimi gerçekleştirildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.