h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sigara izmariti yüzünden iki katlı ev alev alev

Sigara izmariti yüzünden iki katlı ev alev alev

Karabük'ün Eflani ilçesinde çıkan yangında, Mustafa P. ve eşi Havva P.'nin yaşadığı ev tamamen kül oldu. Yangın, sobadan çıkan küllüğün boş odaya bırakılmasıyla ortaya çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve evi sardı. Çift, zorlukla kendilerini dışarı atarken, köylüler itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yangını kontrol altına aldı. Tamamen kül olan ev artık kullanılamaz durumda. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karabük’ün Eflani ilçesinde meydana gelen bir yangında, tamamen kullanılamaz hale gelen bir evde büyük bir hasar meydana geldi. Olay, Çamyurt köyünde gerçekleşti. Mustafa P. (75) adlı bir vatandaş, sobadan çıkardığı küllüğü boş bir odada bıraktı ve bu nedenle uçuşan kıvılcımlar evde yangına neden oldu. Alevler hızla yayılarak eve sıçradı ve Mustafa P. ile eşi Havva P., zorlukla kendilerini dışarıya atabildi. Köylüler, durumu hemen Eflani Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirerek yardım istedi. Yangını kontrol altına almak ve söndürmek için 3 itfaiye aracı ve ekipleri gönderildi. Uzun uğraşlar sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında, ev tamamen yanmış ve kullanılamaz hale gelmiştir. Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlatmıştır.

Şanlıurfa’da Üvey Amca Silahlı Saldırıda Bulundu: 3 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da Üvey Amca Silahlı Saldırıda Bulundu: 3 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.