h Dolar 34,0760 % 0.16
h Euro 38,0954 % 0.16
h Sterlin 45,3199 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,81 %0,21
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Siirt’te bıçaklanan polis, boynundan yaralandı

Siirt’te bıçaklanan polis, boynundan yaralandı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, psikolojik sorunları olan bir kişi, kendisini almaya çalışan polis memurunu bıçaklayarak boynundan yaraladı. Saldırı sonucunda yaralanan polis, Kurtalan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gelişmelerle ilgili inceleme devam ediyor.

Siirt’in Kurtalan ilçesinde psikolojik sorunları olan bir kişi, polis tarafından alınmaya çalışılırken bıçaklı saldırıya uğradı.

Yeni Mahalle’de yaşanan olayda, Refik Polat adlı şahsın psikolojik sorunları olduğu ailesi tarafından bildirildi ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ancak, Polat kendisini almaya çalışan polis memurunu boynundan yaraladı.

Hastaneye kaldırılan polisin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı ve inceleme devam ediyor.

Bu son dakika haberine göre, Siirt’in Kurtalan ilçesinde yaşanan olay büyük bir şok etkisi yaratmış durumda. Saldırıya uğrayan polis memurunun sağlık durumunun stabil olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtiliyor. İncelemelerin sürdüğü olayla ilgili daha fazla detay polis tarafından açıklanacak. Siirt’te bu tür olaylar nadir görülen durumlar olsa da, güvenlik birimleri gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

Delice aşık, genç kızı akrabasının nişan töreninde canice öldürdü

Sıradaki haber:

Delice aşık, genç kızı akrabasının nişan töreninde canice öldürdü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.