h Dolar 34,1144 % 0.28
h Euro 38,1178 % 0.28
h Sterlin 45,4108 % 0.23
h Altın (Gr) 2.861,35 %1,15
h BIST100 9.968,49 %-0,07
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Siirt’te insanlar Filistin’e ve şehitlere destek için bir araya geldi ve yürüyüş düzenledi

Siirt’te insanlar Filistin’e ve şehitlere destek için bir araya geldi ve yürüyüş düzenledi

Siirt'te hekimler ve vatandaşlar tarafından düzenlenen yürüyüşte, şehitler ve İsrail saldırısı altındaki Filistin halkına destek verildi. Yürüyüşte "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Katil İsrail" ve "Kahrolsun Amerika" sloganları atıldı. Dr. Ayhan Yıldız, basın açıklamasında Irak'ta devam eden harekatta şehit olan askerler için dua etti ve İsrail'in suçlarına değindi. Program, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’nin duası ile sona erdi.

Siirt’te, hekimlerin katılımıyla şehitler ve İsrail’in saldırısı altındaki Filistin halkı için bir yürüyüş düzenlendi. Sivil Toplum Kuruluşları (STKlar), hekimler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Katil İsrail” ve “Kahrolsun Amerika” sloganları atıldı. Yürüyüş hakkında açıklama yapan Dr. Ayhan Yıldız, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan askerler için Allah’tan rahmet diledi ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dileklerini iletti. Fatiha’nın okunmasıyla başlayan programda, Dr. Yıldız, “Terörist İsrail sadece Filistin halkına değil, bütün insanlığa karşı suç işlemektedir. İsrail’in cezasız kalmayacağı gün hızla yaklaşmaktadır. İnsanlık kazanacak, Filistin halkı kazanacak, beyaz önlüklerini soykırıma karşı bir duvar gibi dikmek için çaba sarf edenler kazanacak, hastanelerini yıksanız da Gazze’deki meslektaşlarımız hayat kurtarmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. Program, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’nin duasıyla sona erdi.

Tamirhane soyguncuları polis tarafından ele geçirildi

Sıradaki haber:

Tamirhane soyguncuları polis tarafından ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.